Založ si blog

Bruselskí myslitelia sa opäť prekonávajú a prichádzajú s excelentným návrhom

Keďže doterajšia  azylová politika EÚ vraj zlyhala, tak prichádza Európska komisia s novým, vylepšeným riešením utečeneckej krízy. Podľa tohto návrhu by boli migranti na základe „distribučného kľúča“ rovno prerozdeľovaní do všetkých krajín únie. Úžasné! Niečo také múdre môžu ozaj vymyslieť len v Bruseli… Dovidenia zdravý, sedliacky rozum!

 

O tom koľko imigrantov Slovensko prijme predsa nemôže rozhodovať nikto iný ako naša vláda, ktorá má byť hlasom tých, ktorým slúži… hlasom občanov a tí sa jasne vyjadrili v nedávnych parlamentných voľbách. Dávali z veľkej väčšiny hlas stranám, ktoré sú proti povinným kvótam, či islamizácii Európy. Vari chce Brusel, aby išli naši zástupcovia proti vôli ľudu? Zdá sa im to normálne, spravodlivé, ľudské a čestné? Neviem prečo, ale mne to pripadá, akoby od nich chceli touto podporou „excelentných“ návrhov, aby nás zradili.

 

Slovensko a s ním celá V4 nesmie pristúpiť na nové azylové pravidlá, s ktorými prichádza EK, pretože to bude pomyselný klinec do vlastnej rakvy. Mocenská elita systematicky vytvára dve bojujúce strany na území Európy. Jednu obeť už majú… Utečencov spolu s množstvom vycvičených bojovníkov, ktorí sa dostali na územie  EÚ v nekontrolovanej vlne. To sa im krásne podarilo, využili všetky svoje prostriedky… financie, mimovládky, zblúdené osobnosti, masmédiá, politické marionety, nasľubované pečené holuby pre putujúce obete. No týchto pešiakov  treba predsa poctivo prerozdeliť po celom území, ináč ich plán stráca zmysel. Je nutné zamoriť všetko, ich nástroj prostredníctvom ktorého si idú vyplniť svoj zvrátený plán sa musí usalašiť všade… aj tam kde sa mu moc nechce. Teda do chudobnejších častí EÚ . Humanita, nehumanita… ľudskosť, neľudskosť…  to ide vždy bokom pri plánoch elity. Nikoho už nesmie zaujímať, že utečencov pozývala sama veľavážená pani Merkel, a tak by sa o nich mala aj postarať. Teraz sa ide vydierať! To je tá ich humanita, pretože oni pravý pojem tohto slova  nepoznajú. Veď posúďte sami slová eurokomisára Timmermansa:

„… zároveň by mali byť odsúhlasené opatrenia, ktoré účinne zamedzia druhotnému pohybu žiadateľov o azyl medzi krajinami dvadsaťosmičky. Právo na ochranu nedáva utečencom právo na voľný pohyb po EÚ , ani právo vyberať si, v ktorej krajine chcú azyl získať. Hroziť by im tiež mali určité sankcie.“

Krásne, však?… No ako vyriešiť túto utečeneckú krízu naozaj spravodlivo, ľudsky a humánne, keď šialenci z Bruselu nepočúvajú obyvateľov Európy, ktorým majú slúžiť a nie im vnucovať ich zdegenerované plány? Vôbec nepočúvajú ľud… absolútne neriešia príčiny, ale dôsledky…a aj tie riešia presne naopak ako by si žiadal zdravý sedliacky rozum. Pozerajú sa na problém ich optikou, vidia iba cieľ, čiže islamizáciu Európy, iné riešenie pre nich neexistuje i keď sa natíska zo všetkých strán. Zbytočne túžime hrať túto hru čestne, spravodlivo a s vypočutím všetkých zainteresovaných, keď pravidlá hry určuje niekto iný… poťahovači špagátov, ktoré sú  pripevnené na ich bruselských figúrkach.

 

Poťahovači utečencom rozvrátili domovy, krajiny a ich morálnou povinnosťou je vrátiť  im ich späť… a nie im poskytovať nový, odlišný život na úkor národov Európy. Riešením je nastolenie mieru a vypracovanie ekonomického rozvoja v ich domovských krajinách. Každý jeden človek má nejaký genetický kód, historickú pamäť, korene… v srdci cíti kam patrí, kde je jeho domov. Tak ako si ja neviem predstaviť, že by som sa mala integrovať napríklad do egyptskej spoločnosti, tak verím, že s tým majú problémy ľudia z Afriky, či Stredného východu, ktorí sa majú adaptovať vo Švédsku. Nie sú toho schopní, pretože sú celkom iní, patria inam. Ak niekto podporuje niečo také zvrátené, niečo čo ide absolútne proti duši človeka, tak to je podľa mňa šialenec.

 

Ľudia… toto je skutočná vojna proti národom, ktoré žijú v Európe. Už niet kam cúvnuť, niet čo vzdávať. Mocní tohto sveta utečencom rozvrátili domovy a teraz ich používajú ako svoj nástroj proti obyvateľom Európy. Tlačia nás do kúta, z ktorého si ale stále môžeme vybrať cestu. Otroctvo alebo sloboda? Čo zanecháme svojim deťom, vnúčatám… potomkom? Naši predkovia, dedovia, pradedovia museli znášať tie najrôznejšie útrapy, tak dlho trvalo, kým sme konečne získali štátnu príslušnosť… znášali toľko neprávostí, prežili aj epidémie či hlad… no nikdy neutiekli! Zotrvali a so srdcom na dlani bojovali, aby nám zanechali ľudskú, čestnú, slušnú vlasť. Čo urobíme my?

 

 

Otvorený list kapitánovi lode- Igorovi

29.11.2020

Milý pán Igor Matovič, kapitán lode Slovensko! S nesmiernou radosťou som si vypočula Vašu odpoveď na otázku: Keď príde na Slovensko očkovacia látka, dáte sa ako prvý zaočkovať, ako vzor všetkým, verejne spolu so svojou rodinou a následne aj s celou vládou? Hoci ste sa šalamúnsky vyhli časti odpovede, nevadí. Odpovedali ste sám za seba, čo bolo v podstate [...]

Ceduľovému šašovi z Trnavy došli tabuľky a transparenty, keď sa jedná o Kisku?

24.02.2020

Nebude štyridsať tlačoviek a protesty v Poprade, v ktorom vyvádzala pozemková mafia? Teraz sa opäť ukázala v celej nahote morálna hniloba tohto pomäteného ašpiranta na premiéra. Takýto selektívny je ten jeho boj proti zlodejinám, keď sa jedná o kamoša, s ktorým už zostavuje vládu. V takom prípade nevadí nič, aj keby ukradol celú Karpatskú kotlinu, no ak sa jedná [...]

Užitoční idioti, klamári, zlodeji a zradcovia by chceli vládnuť na Slovensku

17.02.2020

Masky padli dole a odkryli v celej kráse vredy spoločnosti. Nie je to zas tak dávno, keď sa na Slovensku udialo niečo, čo vyzlieklo celkom donaha šašov, poskokov cudzej mocnosti, klamárov, lúzrov, ktorí nie sú schopní legitímnou cestou získať moc v našej krajine… V tej dobe sa vo veľkom odkrývala ich morálna hniloba, stačilo len pozorne vnímať reakcie [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 607409x
Priemerná čítanosť článkov: 15984x

Autor blogu

Kategórie