Založ si blog

Pán Chmelár! .. . opatrne s tým škatuľkovaním ľudí. Fašisti?

Citujem slová dotyčného, ktoré napísal na sociálnej sieti: „Co je vela, to je vela. Po druhykrat pocas tohto leta musel sport ustupit fasizmu. Po tom, co fasisti napadli ucastnikov pretekov v cyklokrose pocas Pochodu proti utecencom, presunuli organizatori tradicny nocny beh Bratislavou z bezpecnostnych dovodov, lebo v ten isty den sa ma konat aj Pochod proti islamizacii…“ Pochopila som to dobre, že ľudia, ktorí sú proti islamizácii Európy sú fašisti? Pre mňa to je smutné zistenie, pretože mi týmto pribudla ďalšia nálepka, keďže som jednoznačne proti tomu, aby deštruktívny systém riešil deštrukciu, ktorú sám spôsobil..ďalšou deštrukciou.

Hovoria nám, že máme byť ľudskí a empatickí… To je všetko pekné a ja verím, že my všetci tú ľudskosť v sebe máme, no my v prvom rade musíme myslieť na svoje rodiny, domovy, svoju vlasť, korene, kultúru, či tradície. Prečo tí ľudia z Bruselu, ktorí diktujú nejaké kvóty, či určujú koľko imigrantov sa má prijať, nie sú empatickí voči nám? Kde potom máme vidieť aspoň štipku spravodlivosti? Vedia oni ako biedne žije náš národ? Vedia aké dôchodky majú ľudia, ktorí celý svoj život pracovali na túto krajinu? Prečo oni za celé roky neboli takí empatickí a ľudskí a nenatlačili v tej svojej fabrike na výrobu peňazí dostatok pre občanov tejto malej krajiny? Na imigrantov… na tých sa nájdu, pravda?

No to nie je najpodstatnejší dôvod, kvôli ktorému musíme povedať hlasné NIE prílivu imigrantov. Chcela by som teraz rozlíšiť, že sa nebavíme o jemnej migrácii, ktorá nemusí byť pre našu spoločnosť škodlivá. Určitý počet imigrantov, ktorých je naša krajina schopná integrovať a začleniť do spoločnosti, ešte pre nás nepredstavuje hrozbu. No teraz sa bavíme o počte valiacom sa do Európy, ktorý keď nezastavíme spôsobí rozklad spoločnosti, pád civilizácie.

Elita nám rozpráva o nejakej empatii a celkom prehliada fakt, že nám ide o prežitie. Kto je voči nám empatický? Máme pomáhať a zničiť tým sami seba? My musíme byť v prvom rade ľudskí a empatickí voči vlastnému národu, chrániť svoje rodiny, kultúru, vieru, vlasť… Tak ako každý človek potrebuje slobodu, krídla… rovnako potrebuje aj korene, zem. Naše sú tu a tí ľudia, ktorých nám sem chcú nanútiť majú tiež svoje korene… vo svojich krajinách, ktoré im niekto rozvrátil, zdevastoval, rozkradol, zničil. Tomu NIEKOMU by som rada odkázala, že keď dokázali nájsť dosť krvavých peňazí na to, aby toľkým ľuďom poničili domovy, aby teraz hľadali a našli ďalšie… tentoraz ľudské, empatické peniaze na to, aby to dali do poriadku. Pekne konštruktívne a nie ďalšou deštrukciou. Problém imigrantov sa dá skutočne riešiť iba v tom prípade, ak sa začne tam, kde vznikol.

Lenže… povedzme si pravdu, nalejme si čistého vína… Elita sveta tento problém riešiť nechce a nepotrebuje, keďže je v podstate ich zámerom. Pre nich sú najnebezpečnejší uvedomelí, múdri občania Európy, pretože na čo sú im otroci, ktorí ich neposlúchajú? Ľudia, ktorí používajú vlastné hlavy, majú svoje túžby, sny, myšlienky a tie sa vôbec nemusia zhodovať s tými, ktoré majú v hlavách oni. Takým sa zle vládne, takých sa veľmi ťažko podarí zmanipulovať tak, aby v konečnom dôsledku napĺňali ich ciele. Ciele, ktoré vo väčšine prípadov postrádajú akúkoľvek ľudskosť, či morálne hodnoty… Tak treba destabilizovať ich vlasť, vyvolať chaos, strach, násilie. Urobiť z nich čo najväčších slabochov, nech sa im opäť dobre vládne. Ľudí je predsa potreba neustále strašiť, inak by mohli začať premýšľať a časom zistiť ako krásne sme ich osr..i. V záujme našej bezpečnosti nám potom ešte viac osekajú slobodu, a tým aj zdôvodnia zásahy do súkromia, špehovanie. Krásny to cieľ!

Sú imigranti náš nepriateľ? NIE! Sú to len pešiaci na šachovnici, ktorými niekto manipuluje a poťahuje… V konečnom dôsledku môžu byť nakoniec jednou z bojujúcich strán, ktoré sa medzi sebou budú klbčiť… a tí, ktorí určujú pravidlá sa budú len z bezpečnej vzdialenosti uškŕňať nad tým, ako zas tých užitočných debilov dostali… Tu v tejto chvíli nezáleží na tom či som ja kresťanka, putinovec, proamerická, či ateista… systém, či elita sveta idú proti nám a nerobia rozdiely. Nedeľme, neškatuľkujme, nenálepkujme ľud, či národy, veď v konečnom dôsledku sme všetci jedno a patríme do tej istej skupiny… ľudstvo.

Otvorený list kapitánovi lode- Igorovi

29.11.2020

Milý pán Igor Matovič, kapitán lode Slovensko! S nesmiernou radosťou som si vypočula Vašu odpoveď na otázku: Keď príde na Slovensko očkovacia látka, dáte sa ako prvý zaočkovať, ako vzor všetkým, verejne spolu so svojou rodinou a následne aj s celou vládou? Hoci ste sa šalamúnsky vyhli časti odpovede, nevadí. Odpovedali ste sám za seba, čo bolo v podstate [...]

Ceduľovému šašovi z Trnavy došli tabuľky a transparenty, keď sa jedná o Kisku?

24.02.2020

Nebude štyridsať tlačoviek a protesty v Poprade, v ktorom vyvádzala pozemková mafia? Teraz sa opäť ukázala v celej nahote morálna hniloba tohto pomäteného ašpiranta na premiéra. Takýto selektívny je ten jeho boj proti zlodejinám, keď sa jedná o kamoša, s ktorým už zostavuje vládu. V takom prípade nevadí nič, aj keby ukradol celú Karpatskú kotlinu, no ak sa jedná [...]

Užitoční idioti, klamári, zlodeji a zradcovia by chceli vládnuť na Slovensku

17.02.2020

Masky padli dole a odkryli v celej kráse vredy spoločnosti. Nie je to zas tak dávno, keď sa na Slovensku udialo niečo, čo vyzlieklo celkom donaha šašov, poskokov cudzej mocnosti, klamárov, lúzrov, ktorí nie sú schopní legitímnou cestou získať moc v našej krajine… V tej dobe sa vo veľkom odkrývala ich morálna hniloba, stačilo len pozorne vnímať reakcie [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50, aktualizované: 15:34

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 607844x
Priemerná čítanosť článkov: 15996x

Autor blogu

Kategórie