Založ si blog

10 najväčších hlúpostí roku 2015

Rok sa s rokom stretáva a mne sa žiada zbilancovať ten, ktorý práve predáva svoje žezlo ďalej. Bol rýchly, chaotický a požehnaný na situácie, z ktorých sa pokúsim vybrať tých TOP 10 hlúpostí, ktoré neovplyvňovali a neovplyvňujú len život jednotlivca, ale spoločnosti ako takej. Vládnuci predstavitelia sa postarali o to, aby toho bolo neúrekom a mala som z čoho vyberať. Nie som sudca, ani kritik a tak berte prosím moje nasledujúce slová len ako subjektívny názor prostého človeka, ktorý cíti, že vo svete vládne deštrukcia, manipulácia, bezohľadnosť a hlúposť.

1 – číslom jedna sa u mňa jednoznačne stáva situácia okolo migrantov, ktorú som v začiatkoch okomentovala slovami „deštruktívny systém chce riešiť deštrukciu, ktorú sám spôsobil ďalšou deštrukciou“… a za celé mesiace sa môj názor na to nezmenil. Nonsens… Mocenská elita rozvrátila krajiny Afriky, či Blízkeho východu, nastolila tam riadený chaos, aby mohla napĺňať svoje bezohľadné ciele a jedným z nich bolo aj zaplavenie Európy vlnou migrantov v ten správny moment. A keďže to bol ich plán, odrazu neexistovali žiadne pravidlá, zákony, hranice, len právo silnejšieho, ktorý dookola vykrikoval niečo o ľudskosti, či humánnosti. Škoda, že si tie morálne múdrosti nehovorili sami pre seba vo chvíľach, keď rozvracali jednotlivé krajiny.

2 – neustále predlžovanie sankcií voči Rusku, krajine na ktorej je celá Európa energeticky závislá a bez vzájomnej spolupráce ide dole vodou. Sankcie sú forma trestu a všeobecne sa v tomto našom „civilizovanom“ svete trestajú krajiny, či vlády, ktoré sa odmietajú podrobovať elite… parazitom, ktorí nemajú žiadnych spojencov, či priateľov, ale iba vazalov. Ruská federácia si len chráni vlastné záujmy, svoju suverenitu, ktorú sme my ako štát už stratili( a možno ani nikdy nemali) napriek tomu, že je tak mladý. Ukradli nám ju mocní tohto sveta a to isté sa pokúšajú urobiť aj Rusku. A ja im len ticho závidím, že majú prezidenta, ktorého nikto nepoťahuje za špagátiky a nedáva mu čítať z papiera myšlienky niekoho, kto sa ukrýva v zákulisí. Byť užitočným bláznom bez vlastnej vôle, či názorov, ktoré môže slobodne prejaviť, musí byť náročné poslanie, ale asi to je dobre platené. No pre ľudskú dušu to musí byť veľmi smutné, lebo ju ten nešťastník zapredal a popiera.

3 – dvaja veľkí „odborníci“, pán Dzurinda s pánom Miklošom pomáhajú Ukrajine. Spoločne reformovali Slovensko, prekrásne sa im podarilo zapredať vlastný národ za Judášske peniaze a teraz svoje múdrosti a skúsenosti predávajú ďalej. My sa môžeme tešiť, že sme sa ich na čas zbavili, ale ukrajinského národa mi je ľúto… toľko supov sa tam pozlietalo. Oči im už vyklali, ešte treba poriadne dotrhať. Na sklonku roka 2015 môžeme vidieť kam to Ukrajina dotiahla so všetkými svojimi poradcami a odborníkmi. Boh ich ochraňuj, národ aj krajinu…

4 –  zostrelenie ruského bombardéra SU-24, ktoré každý vnímavý človek určite sledoval so zatajeným dychom, pretože mohlo byť spúšťačom… tou povestnou iskrou, po ktorej by sa rozhorela svetová vojna, po ktorej istý okruh hlúpych ľudí doslova piští. Prezidentom Putinom zmietali v prvých momentoch silné emócie, našťastie sa zachoval ako múdry štátnik a nejednal pod ich vplyvom, čím opäť raz vyfackal aroganciu, bezohľadnosť a túžbu po určovaní chodu sveta skupine ľudí, ktorá sa tentoraz prejavila prostredníctvom tureckého prezidenta Erdogana. Tento pán sa pustil do veľmi nebezpečnej hry, zradil vlastný národ a podpísaním sa pod zostrelenie ruskej stíhačky(že to hralo do kariet USA hádam nemusím rozpisovať) mu krásne zavaril, čím sa zapíše do dejín ako zradca národa.

5 – pán Kiska obviňuje Rusko, že sa vyhýba spravodlivosti a klame. Hlava štátu SR opäť raz prehovorila a vypustila do sveta nejaké perličky na margo toho, že Rusko vetovalo návrh rezolúcie BR OSN o vytvorení medzinárodného trestného tribunálu pre vojnové zločiny, ktorý by stíhal osoby zodpovedné za zostrelenie Malajzijského lietadla nad Ukrajinou. Vyšetrovanie v tej dobe nebolo stále ukončené, tak sa každý rozumný človek musel pýtať: „Akí vinníci? Tí, ktorí boli jasní ešte predtým ako lietadlo padlo? Alebo skutoční vinníci, ktorí zosnovali tento hlúpy plán, len aby vtiahli Rusko do vojny?“ Ja osobne si myslím, že by sa pán Kiska mal ospravedlniť vo svojom vlastnom mene, i v mene celého národa Rusku, za hrubé obvinenie z klamstva a jasné naznačovanie, že to boli práve oni kto zostrelil civilné lietadlo, pri ktorom zahynulo 298 ľudí. Ak má nejaké dôkazy, tak by ich mal predložiť svetu, nie len takto tárať do vetra, pretože holandskí vyšetrovatelia nedokázali za takmer rok a pol vypátrať vinníkov tragédie. A hlavne… ja osobne nevidím žiadny motív, ktorý by Rusko mohlo mať. Čo by získali zostrelením lietadla? Zato motív niekoho iného je celkom jasný a evidentný… Vtiahnuť Rusko do vojny… do vojny, ktorú jedna krajina súrne potrebuje na svoje prežitie.

6 – výzva „osobností“ na zákaz prejazdu Nočných vlkov cez Slovensko, podľa ktorých posolstvom motorkárskeho klubu nebola porážka fašizmu, sloboda a mier, ale podpora expanzie ruského štátu do zahraničia. Obávam sa, že osobnosti v tomto prípade doslova urazili zdravý rozum, zabudli na demokratické princípy, ktoré povoľujú každej osobe voľný pohyb pokiaľ nie je nejako stíhaná, má víza a neporušuje zákony danej krajiny. Inak je to obyčajná diktatúra a nie demokracia. Dovolila som si s osobnosťami nesúhlasiť a zároveň sa osobne stretnúť s tými ruskými provokatérmi. Sú to veľmi milí, príjemní ľudia, z ktorých napriek ich drsnému výzoru bola cítiť pokora a úcta k človeku ako takému. Osobnosti, osobnosti… mali by ste sa hanbiť, tí ľudia nám nič neurobili, nič nevyviedli, to len vy ste mali za úlohu šíriť nenávisť voči tomu národu. Národu, s ktorým i my tvoríme jeden veľký, mocný a neporaziteľný národ- SLOVANOV.

7 – Slovensko nakupuje americké vrtuľníky za 261 miliónov eur. Nuž… nedbám, ak by sme boli bohatou krajinou s fungujúcim zdravotníctvom, školstvom, sociálnym systémom… tak teda potom pomôžme krachujúcim USA pri rozpredávaní starých harabúrd, ktorých sa potrebujú zbaviť. Ale my takou krajinou nie sme vážený pán Glvač a celá vláda! Naši ľudia, dôchodcovia doslova živoria, zdravotníctvo je v troskách, školstvo upadá… Vy ste naozaj slepí, že nevidíte slovenskú chudobu, ktorej sú vaše vrtuľníky ukradnuté??? Ľudia utekajú za prácou do zahraničia, lebo nemajú inú možnosť ako zabezpečiť svoje rodiny… deti vyrastajú bez rodičov! Viem dobre o čom píšem, pretože otec mojej dcérky celé roky takto drel tiež a stále drie… a mne je neskutočne ľúto, že svoje dieťa takmer nevidí vyrastať. Takto si my žijeme drahá naša vláda a napriek tomu vy schvaľujete miliónové zákazky v prospech amerického zbrojárskeho priemyslu. Ďakujeme vám veľmi pekne!

8 – lživé, manipulujúce médiá, ktoré neprestávajú informovať o mŕtvych civilistoch, ktorých ÚDAJNE zabili Rusi v Sýrii. Ich dvojitý meter je až primitívny, akoby bomby USA ktoré padali na bývalú Juhosláviu, Afganistan, Irak, Lýbiu atd. prinášali mier, prosperitu a voňavé lupene kvetov. Informácie znamenajú moc a elita(paraziti) to dobre vie,  preto v dnešnom svete vládne informačná disharmónia. Máme v ňom správy určené pre „stádo“ a informácie určené pre „elitu“, prostredníctvom ktorých sa uskutočňuje nenápadné zotročenie ľudstva. Celé roky takto prebieha informačná vojna menšiny proti väčšine, o ktorej obrovské množstvo ľudí nemá ani poňatia, a tak sa na vlastnom zotročení zúčastňujú. Mnohé zo súčasných globálnych problémov sú umelo vyvolané, za účelom udržiavania ľudí v strachu, strese a pod neustálym tlakom, aby nemali čas sa zamýšľať nad smerovaním sveta a podstatou Bytia. Uvedomenie si seba samého totiž prirodzene vedie k vlastnému oslobodeniu od systému a o to samozrejme nemajú paraziti záujem. Slobodný otrok je neposlušný otrok a postupne sa stáva slobodným človekom.

9 – Kosovo uzatvára Stabilizačnú a asociačnú dohodu s EÚ. Tak toto je možné len v nejakej zvrátenej komédii, alebo vo svete, ktorý je celkom naruby, keďže Kosovo ako nezávislý štát doposiaľ neuznalo 5 štátov Európskej Únie vrátane Slovenska. Rozum sa mi zastavuje, keď sa dookola pýtam ako je toto možné??? Ako je možné podpisovať nejaké dohody, keď pre nás ten štát de facto neexistuje? Kosovo je Srbsko! Bolo doslova a do písmena ukradnuté Srbsku, a ten súčasný mafiánsky štát povstal na krvi a potokoch sĺz naši bratov – Slovanov. Kosovo, čiže americká vojenská základňa + najväčšie prekladisko heroínu v Európe podpisuje nejaké dohody s EÚ a stáva sa našim partnerom. Faktom je, že Kosovo momentálne ovládajú zločinci a mafiáni, takže obchod s drogami, bielym mäsom a ľudskými orgánmi môže krásne prekvitať. Aleluja…

10 – pani Vášáryová, bývalá kandidátka na funkciu prezidenta SR vyhlasuje, že by politici mali ísť proti vôli ľudí, z ktorých drvivá väčšina je proti kvótam. Zároveň vyhlasuje, že je dav nebezpečný a je potrebné vytvoriť vetovaciu skupinu, ktorá dokáže pádnymi argumentmi zastaviť dav. Čo takto to otočiť pani Vášáryová? Nemohol by dav zastaviť pádnymi argumentmi šialené rozhodnutia ľudí, ktorí si myslia, že majú patent na rozum? Prečo by sme nemohli chcieť a žiadať, aby tí, ktorí majú moc a rozhodujú o globálnej politike urobili všetko pre to, aby bol konečne nastolený mier a nie riadený chaos, ktorý im vyhovuje? Prečo by sme nemohli v srdciach cítiť, že tým utečencom treba pomáhať u nich doma… pokúsiť sa vrátiť im domovy, krajiny a nie ich korene presádzať do našej pôdy? Tu sme doma my… a nech už nás nazvete prestrašenými tetkami, ujkami, kolaborantmi budeme to tak cítiť aj naďalej. Nechcem byť voči vám neúctivá a zlá, uvedomujem si, že globálna politika vám proste uniká a pod povrch nie ste zatiaľ schopná nahliadnuť, ale… pani Magda, veď vy slovenský národ nerešpektujete, nepočúvate a nemilujete. Vy ste chcela byť hlavou Slovenska? Prečo???

Nie, neodsudzujem všetky bláznovstvá, ktoré sa udiali v uplynulom roku, lebo ich chápem ako prostriedky k tomu, aby sme sa postupne prebúdzali, uvedomovali si svoju vlastnú silu, dokázali sa vymaniť z reťazí mocenskej elity… Elity, ktorá sa mohla rozhodnúť na základe slobodnej vôle, že bude jednať v prospech ľudstva, alebo sebecky len pre svoj vlastný. Bohužiaľ si vybrali druhú možnosť, zneužili svoju moc a všetkými prostriedkami svet vedú k zotročeniu ľudstva… A nám neostáva iné ako sa konečne PREBUDIŤ. Inej cesty proste niet…

Otvorený list kapitánovi lode- Igorovi

29.11.2020

Milý pán Igor Matovič, kapitán lode Slovensko! S nesmiernou radosťou som si vypočula Vašu odpoveď na otázku: Keď príde na Slovensko očkovacia látka, dáte sa ako prvý zaočkovať, ako vzor všetkým, verejne spolu so svojou rodinou a následne aj s celou vládou? Hoci ste sa šalamúnsky vyhli časti odpovede, nevadí. Odpovedali ste sám za seba, čo bolo v podstate [...]

Ceduľovému šašovi z Trnavy došli tabuľky a transparenty, keď sa jedná o Kisku?

24.02.2020

Nebude štyridsať tlačoviek a protesty v Poprade, v ktorom vyvádzala pozemková mafia? Teraz sa opäť ukázala v celej nahote morálna hniloba tohto pomäteného ašpiranta na premiéra. Takýto selektívny je ten jeho boj proti zlodejinám, keď sa jedná o kamoša, s ktorým už zostavuje vládu. V takom prípade nevadí nič, aj keby ukradol celú Karpatskú kotlinu, no ak sa jedná [...]

Užitoční idioti, klamári, zlodeji a zradcovia by chceli vládnuť na Slovensku

17.02.2020

Masky padli dole a odkryli v celej kráse vredy spoločnosti. Nie je to zas tak dávno, keď sa na Slovensku udialo niečo, čo vyzlieklo celkom donaha šašov, poskokov cudzej mocnosti, klamárov, lúzrov, ktorí nie sú schopní legitímnou cestou získať moc v našej krajine… V tej dobe sa vo veľkom odkrývala ich morálna hniloba, stačilo len pozorne vnímať reakcie [...]

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 606448x
Priemerná čítanosť článkov: 15959x

Autor blogu

Kategórie