Založ si blog

Mocenská elita! Opäť ťa vyzývam na konfrontáciu s ľudskosťou. . .

Neodišla som, len som musela na chvíľku poodstúpiť…, cítiac, vnímajúc, ako nám usilovne, poctivo rozmazávate kontúry Pravdy, a pokúšate sa ju utopiť v malichernostiach a štvaní jednej čriedy oviec, proti tej druhej. Musela som poodstúpiť, pretože vaše chápadlá sú zákerné, ľstivé… Posielate svojich poslov s plnými ústami slov, ktoré chceme a potrebujeme počuť, no jed ktorý so sebou prinášajú, ten sa naučili šikovne ukrývať.

 

Keď som začala písať, vystúpila som z davu, išla s kožou na trh… a vy ste sa na mňa vrhli. Nenechali ste tú malú rybku plávať len tak v oceáne, pretože ju čítalo dosť ľudí… a takých šíriteľov informácii (informácia = riadenie) si musíte podchytiť, aby svojou nezištnou, úprimnou energiou pracovali na vás. Vaše chápadlá som cítila na svojom tele, vaše reťaze už štrngali a pokúšali sa ma spútať a ľsťami ovládnuť. Ach aká daromná túžba… Slobodného otroka už nikdy nespútate, človeka, ktorý objavil Pravdu vo svojom srdci, nikdy nemôžete ovládať a manipulovať. I keď uznávam, môžete sa ho všetkými možnými spôsobmi pokúšať zviesť z cesty. Máte na to vynikajúce páky a nástroje.

 

Keby ľudia vedeli, kde všade ste ukrytí a svojou „nezištnou“ prácou pomáhate vytvárať zákopové vojny medzi rôznymi názorovými prúdmi… ako ľudí mätiete, balamutíte problémami, ktoré by nikdy neexistovali, keby ste sa o to vy nepostarali a teda sú absolútne nepodstatné, takmer iluzórne… ako ich pekne systematicky odvádzate od podstaty… ako im podhadzujete falošné modly, i falošných vodcov, od ktorých sa dozvedia i dostanú iba toľko, koľko im vy dovolíte. Pravdu a slobodu od vás čakať nemôžeme, tú nám nedáte, lebo si mylne nahovárate, že je určená iba pre vás. Pre vyvolených…

 

Ach vy mocní, ktorí ste celkom zabudli z čoho pramení skutočná moc… necháte i túto civilizáciu, túto kultúru padnúť? Budem musieť svoje myšlienky šíriť prostredníctvom poštových holubov? Koľko civilizácii ste už zničili, pochovali v prachu, či utopili vo vode? A to len preto, že ste celkom stratili mieru, vaša honba po moci vám otupila svedomie. A tam kde niet svedomia, niet ani pravej múdrosti a lásky. Mylne si nahovárate, že máte múdrosť, keď dokážete riadiť svet, či už bezštruktúrne, alebo prostredníctvom svojich nástrojov, ale… vy máte iba poznatky, poznáte tajomstvá, ale svet riadite hlúpo, pretože to riadenie postrádať tú najdôležitejšiu esenciu… Lásku.

 

Keď nemáte lásku, nevlastníte ani tajomný kód, odhodili ste kľúč k pravej múdrosti. Ponúkam vám ten kľúč a celkom zadarmo, nezištne, z lásky… Padol na samé dno najhlbšieho mora, zahalila ho mazľavá hmota, cez ktorú už vôbec nebolo vidieť jeho jas a krištáľovú čistotu. Očistite ho od tých nánosov a vyneste na povrch Zeme. Pomôžte človeku, pomôžte zachrániť ľudstvo, ktorým ste doteraz tak bezohľadne manipulovali… Nech konečne splní svoje poslanie, vytvorí kultúru, ktorá bude v súlade s prírodou, v súlade so Stvoriteľom.

 

Moje posledné slová nebudú patriť vám páni „mocní“, ale Človeku, pretože jemu verím, na ňom mi záleží, v jeho mene hodno míňať energie. Verím, že nejedného zo skutočných ľudí zvedavosť donútila nahliadnuť do článku, ktorý je určený mocenskej elite. Zvedavosť nie je zlá vlastnosť, núti nás totiž pátrať, hľadať, ponárať sa na samé dno ľudských možností, aby sme odtiaľ vylovili niečo vzácne… niečo, pre čo sa skutočne oplatí ísť  i tam, kde slnko nesvieti. Ako by sme to dokázali presvetliť, keby sme o tom nevedeli, nepoznali to a nechápali?

 

Človek sa potrebuje konečne zobudiť… prestať sa spoliehať na iných, na kadejakých vodcov, pretože jediný kto ho môže oslobodiť, je on sám. Ľudia, ktorých hodno počúvať sú tí, ktorí nás inšpirujú k niečom lepšiemu, no zároveň nás nenútia šliapať po ich ceste. Dávajú nám slobodu v rozhodovaní, dávajú nám možnosť naozaj vyrásť a nie sa stať len príveskom na tele nejakého vodcu. Nie, tak nefunguje Majstrovstvo človeka… to je parazitizmus. Skutočné Majstrovstvo človeka je v tom, že objaví svoju vlastnú silu, moc i cestu, ktorú si sám poctivo vyšliape. Nepotrebuje k tomu nikoho iného na svete. Tie perly z dna musí pozbierať on sám.

 

Nie, nebudem nikomu kaziť modly, búrať dogmy… Jedného dňa ich zničíte sami. V ten krásny, osudný deň nájdete Seba samého. Človeka, ktorý nepotrebuje žiadne barličky na to, aby chápal… aby sa oslobodil.

 

https://michaelamichelova.blog.sme.sk/c/380189/mocenska-elita-vyzyvam-ta-na-konfrontaciu-s-ludskostou.html

 

Otvorený list kapitánovi lode- Igorovi

29.11.2020

Milý pán Igor Matovič, kapitán lode Slovensko! S nesmiernou radosťou som si vypočula Vašu odpoveď na otázku: Keď príde na Slovensko očkovacia látka, dáte sa ako prvý zaočkovať, ako vzor všetkým, verejne spolu so svojou rodinou a následne aj s celou vládou? Hoci ste sa šalamúnsky vyhli časti odpovede, nevadí. Odpovedali ste sám za seba, čo bolo v podstate [...]

Ceduľovému šašovi z Trnavy došli tabuľky a transparenty, keď sa jedná o Kisku?

24.02.2020

Nebude štyridsať tlačoviek a protesty v Poprade, v ktorom vyvádzala pozemková mafia? Teraz sa opäť ukázala v celej nahote morálna hniloba tohto pomäteného ašpiranta na premiéra. Takýto selektívny je ten jeho boj proti zlodejinám, keď sa jedná o kamoša, s ktorým už zostavuje vládu. V takom prípade nevadí nič, aj keby ukradol celú Karpatskú kotlinu, no ak sa jedná [...]

Užitoční idioti, klamári, zlodeji a zradcovia by chceli vládnuť na Slovensku

17.02.2020

Masky padli dole a odkryli v celej kráse vredy spoločnosti. Nie je to zas tak dávno, keď sa na Slovensku udialo niečo, čo vyzlieklo celkom donaha šašov, poskokov cudzej mocnosti, klamárov, lúzrov, ktorí nie sú schopní legitímnou cestou získať moc v našej krajine… V tej dobe sa vo veľkom odkrývala ich morálna hniloba, stačilo len pozorne vnímať reakcie [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 607471x
Priemerná čítanosť článkov: 15986x

Autor blogu

Kategórie