Založ si blog

„Kráľ môže pohnúť pešiakom. . .

…, ale pamätaj, o svojej duši rozhoduješ sám,“ odznelo v jednom filme. Osobne by som túto vetu trošku poopravila na „Mocenská, globálna elita môže pohnúť pešiakom i kráľom, ale pamätaj, o svojej duši si každý rozhoduje sám.“  Myslím, že je to veľmi vhodné slovo na úvod mojej „trilógie“, troch na seba nadväzujúcich článkov, ktoré uverejním do volieb. Samozrejme tých zopár mojich „obdivovateľov“, ktorí ma už stihli obťažkať tými najpestrejšími nálepkami, budú mať plné ústa toho, ako idem manipulovať svojich čitateľov :o) Takže hlavne pre nich: Ľudia si po všetkých tých Sviniach, Únosoch, kadejakých manipulatívnych seriáloch a lživých informáciách v mienkotvorných médiách zaslúžia aj iný pohľad na procesy prebiehajúce v spoločnosti. A nech si potom utvoria názor sami.

Tak poďme na to :o) Začnem od podlahy, a to tým, prečo som sa v blogu začala venovať hlavne politike, napriek tomu, že som ju dlho považovala za čiernu dieru a nechcela s ňou mať nič spoločné. Prečo? Lebo ma dohnala!… A pre spásu nášho Slovenska dúfam a verím, že bude doháňať stále väčšie a väčšie množstvo ľudí…, že sa prestaneme zbavovať zodpovednosti so slovami: „Aj tak nič nezmôžeme… Náš hlas nikto nevypočuje, náš hlas nič nezmení…“ Že viac nebudeme takí pohodlní, a nebudeme nechávať za seba rozmýšľať iných. Dúfam, že si stále viac a viac ľudí bude utvárať svoj vlastný názor a nebudú ho len bezducho preberať z médií, od zapredaných politikov, či tzv. osobností.

Ako ma politika dohnala? V roku 2014 som volila ten zjav… pána Kisku. Bol pre mňa doslova a do písmena zjavom, pretože som ho predtým nepoznala, a predsa som ho volila a celá rodina svorne so mnou… Hlavy vymyté z médií, bez vlastného názoru, absencia kritického myslenia. Nepoznali sme toho človeka, ale veď pán XY povedal, že to je anjel… pani YX povedala, že je to hotový svätec, takže? Načo premýšľať? To môže bolieť. Vymaľované! Odvolené… Veď pre Slovensko a jeho ľud chceme len to dobré, chceme anjela, svätca. No:

Láska mínus zodpovednosť za dôsledky svojich činov, nie je nič viac ako dobromyseľnosť! A dobrými úmyslami, idúcimi prevažne z čistého srdca, do pekla cesta dláždená je.

Mojim prezidentom bol pán Kiska približne 2 mesiace. Vo svojom srdci som sa ho vzdala ako prezidenta, verejne to prezentovala v blogu, aj si odpustila, pretože vďaka tejto „chybe“ som pochopila, že sa musím venovať aj tej čiernej diere, ak nechcem byť spoluzodpovedná za ďalšie chyby, ktoré môžu mať aj také fatálne následky ako vojnu, či neexistenciu Slovenska. Vzdala som sa ho, pretože… lživé médiá a zapredanci mohli oklamať môj mozog, ale srdce už nie. Srdcu, intuícii, duši stačili dva mesiace, aby som pochopila, že pán Kiska nekoná v prospech Slovenska, ale v prospech cudzích záujmov… Že svoj ľud, svoj národ, ktorému prisahal vernosť, štval a hnal do konfrontácie s Ruskom. Bol len obyčajnou bábkou v cudzích rukách, možno absolútne nechápajúci čo činí a kam až to môže viesť. Bolo pre mňa bolestivé vidieť ako sa človek, ktorého som volila, objíma a producíruje na „pochode dôstojnosti“ v spoločnosti Porošenka, ktorý má na rukách krv tisícky svojich vlastných občanov z východu Ukrajiny.

Nuž a teraz pred parlamentnými voľbami sa pán Kiska pasuje za záchrancu Slovenska. No veľmi rýchlo môže byť jeho hrobárom, pamätajte na tieto moje slová, sú opodstatnené. V tejto prelomovej dobe si Slovensko nemôže dovoliť mať na popredných pozíciách ľudí, ktorí sú absolútnymi marionetami v cudzích rukách, nerozumejú globálnej politike, procesom prebiehajúcim v spoločnosti, nadnárodnému riadeniu, či situácii, v ktorej sa civilizácia nachádza. Nemôžeme tam mať človeka, ktorý v rozhovore pre nemecký denník nazve našu krajinu bez akýchkoľvek výčitiek mafiánskym štátom. Mňa osobne sa to dotýka, pretože Slovensko to som aj ja, moja dcéra, väčšina tých láskavých, pokorných ľudí.

Kiska chce vrátiť krajinu slušným ľuďom. Kto sú to tí slušní ľudia? Obávam sa, že mňa by tam určite nezaradil… Mňa totiž tí jeho chránenci zo Za slušné Slovensko veľmi rýchlo onálepkovali ako neonacistku a fašistku. Hold iné názory sa nenosia v tejto ich demokracii… Tu sa nesmie myslieť, pýtať sa a hľadať odpovede. Tu sa musia preberať názory podľa Kiskovej ( cháp podľa bábkovodičov tej figúrky) šablóny. Pre nich je fašistické, keď si poviem svoj názor, pretože pravdu už predsa oni určili. Nemôžem sa pýtať, prečo má byť v historickom centre mesta Trenčín inštalovaný podivný pamätník pripomínajúci smetiak, ktorého autorom je ešte podivnejší pán Kalmus, známy przniteľ iných pamätníkov našich dejín, označovateľ nášho velikána Šťúra za odporného antisemitu. Nemôžem byť proti islamizácii EÚ  a verejne prezentovať svoj názor. Nemôžem teda byť ani človekom, zindividualizovanou jednotkou samotného Bytia, ktorá si svoj svetonázor utvára sama. To sa im nepáči, lebo oni potrebujú kópie ďalších miliónov kópií, tupo čumiacich do bedne, rehliacich sa na Bučkovcoch, či na múdrom komikovi Kemkovi, ktorý sa v čase núdze zázračne mení na politológa.

Podľa Kiskovho videa je Slovensko na križovatke, kde si vyberáme z dvoch možností. Buď zvolíme skorumpovaných politikov s fašistami, alebo dobro a spravodlivosť. Samozrejme dobro a spravodlivosť je on, sám veľký žrec Kiska, ktorý nám ukáže cestu z tohto marazmu, lebo on má čarovný prútik, on všetko vie. Veď to bol predsa on, kto verejne kritizoval ruského prezidenta Putina, ktorý podľa neho urobil zo svojej krajiny niečo, nad čím každý slobodne mysliaci človek len neveriacky krúti hlavou. Zároveň nezabudol označil Rusko za klamárov, ktorí sa vyhýbajú spravodlivosti… Čo už si len o tejto jeho „múdrosti“ a „prezieravosti“ môže pomyslieť človek chápajúci globálne procesy, nadnárodné riadenie? Sodoma- Gomora…

Takže… Ako už len v davo-elitárnom systéme, ktorý tu vládne, môžu bežní občania niečo zmeniť? Hľadať ideálnu, dokonalú stranu je ako hľadať lúku plnú šantiacich jednorožcov. Každá strana je z úzadia podporovaná hlavne finančne nejakou klanovo-korporatívnou skupinou, ktorá potom po voľbách očakáva benefity. No sú tu i straničky, ktoré slúžia vyslovene na to, aby odoberali hlasy konkrétnym stranám. Dobrým príkladom je Chmelárova strana Socialisti, ktorej účelom je odobrať hlasy Smeru…

Čo z uvedeného vyplýva? Ja osobne nebudem voliť stranu, ale individuality. Bohužiaľ náš volebný systém je v tomto skúpy, nemôžeme si vybrať štyroch kandidátov z rôznych strán, čo by mne osobne najviac vyhovovalo, ale budiž… Vyberiem si toho, ktorý podľa mňa najviac spĺňa nasledovné: „Je nutné voliť človeka, ktorý adekvátne chápe procesy riadenia v spoločnosti, vníma nadnárodné riadenie a na základe svojho adekvátneho riadenia je schopný organizovať procesy riadenia v celej krajine, a znižovať tak krízovosť prebiehajúcich procesov, posúvať štát ďalej… krok za krokom k jej suverenizácii.“ Uvedené je citácia jedného z mojich učiteľov :o) Ja som totiž večný študent pátrajúci po pravde, cez srdce a ticho mysle vyciťujúci čo je pravdou a čo lžou, potápajúci sa do hlbín, aby bol odtiaľ vyzdvihnutý na piedestál Skutočný človek.

Pokračovanie v druhej časti…

 

 

 

Otvorený list kapitánovi lode- Igorovi

29.11.2020

Milý pán Igor Matovič, kapitán lode Slovensko! S nesmiernou radosťou som si vypočula Vašu odpoveď na otázku: Keď príde na Slovensko očkovacia látka, dáte sa ako prvý zaočkovať, ako vzor všetkým, verejne spolu so svojou rodinou a následne aj s celou vládou? Hoci ste sa šalamúnsky vyhli časti odpovede, nevadí. Odpovedali ste sám za seba, čo bolo v podstate [...]

Ceduľovému šašovi z Trnavy došli tabuľky a transparenty, keď sa jedná o Kisku?

24.02.2020

Nebude štyridsať tlačoviek a protesty v Poprade, v ktorom vyvádzala pozemková mafia? Teraz sa opäť ukázala v celej nahote morálna hniloba tohto pomäteného ašpiranta na premiéra. Takýto selektívny je ten jeho boj proti zlodejinám, keď sa jedná o kamoša, s ktorým už zostavuje vládu. V takom prípade nevadí nič, aj keby ukradol celú Karpatskú kotlinu, no ak sa jedná [...]

Užitoční idioti, klamári, zlodeji a zradcovia by chceli vládnuť na Slovensku

17.02.2020

Masky padli dole a odkryli v celej kráse vredy spoločnosti. Nie je to zas tak dávno, keď sa na Slovensku udialo niečo, čo vyzlieklo celkom donaha šašov, poskokov cudzej mocnosti, klamárov, lúzrov, ktorí nie sú schopní legitímnou cestou získať moc v našej krajine… V tej dobe sa vo veľkom odkrývala ich morálna hniloba, stačilo len pozorne vnímať reakcie [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia zverejnila po viac ako troch mesiacoch video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 12:59

Zábery pochádzajú z kamery električky.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 607969x
Priemerná čítanosť článkov: 15999x

Autor blogu

Kategórie