Založ si blog

Dokáže sa Slovensko zbaviť trójskeho koňa v prezidentskom paláci?

Chcela by som veriť, že áno. Čím skôr, tým lepšie pre slovenský národ i našu milovanú krajinu. Keď som sa pred pár sekundami prihlasovala na svoj blog, oči mi padli na jedinú vetu, ktorú som pred rokmi napísala ako opis seba(kto som)… „Len človek, ktorý nechce stratiť vieru v Nás…“

Nech si hovorí kto chce čo chce, nech kydajú na Slovensko, slovenský národ… nech rozprávajú o tom, že to ináč nevidia, len sa odsťahovať niekam ďaleko preč… ja budem neustále tvrdiť, že Slovensko, ktoré energeticky na kolektívnej úrovni utvára hlavne jeho ľud, národ je nádherná krajina, pokorná, čestná, múdra a spravodlivá. Áno, nájdu sa tu aj jedinci, ktorým sa tieto hodnoty stratili z dohľadu, pretože svoj zmysel života začali vidieť v materiálnych statkoch. Konzumný systém ich k sebe stiahol a poprehadzoval ich morálne hodnoty.

Takí ľudia sú všade na svete, aj u nás. Ale gro slovenského národa počúva pozorne svoje srdce, dušu, zdravý sedliacky rozum a nepretrháva svoje spojenie s niečím nadzmyslovým, božským. S tým, čo z neho robí Skutočného Človeka. S tým, čo mu neustále ukazuje smer a nabáda ho k tomu, aby nestratil nadhľad a zmysel pre spravodlivosť. Je to národ pokorný, ale dozrel čas, aby sa stal aj sebavedomým a silným. Aby nenechal za seba rozhodovať cudziu moc, ktorá nikdy nekonala, nekoná a ani nebude konať v jeho prospech.

Posledné dni a týždne nám ukázali ako dokáže ovládať cudzia moc procesy v našej krajine. Chceli dať dole pána Fica… pána Kaliňáka… a nakoniec sa im podarilo odstaviť aj policajného prezidenta Tibora Gašpara. Nikto z tých protestujúcich mláďat, či hereckých „osobností“ sa nečuduje prečo nechcú odstaviť aj pána Kisku? Veď má toľko toho za ušami, že ak by sa do neho pustili všetky propagandistické médiá( tak ako to bolo a je v prípade vyššie spomenutých pánov), tak by musel upaľovať zo svojho postu ako guľový blesk. No jeho si chránia ako nejaký poniklec… Zákonom chránený, ale jedovatý, toxický.

Pán Kiska je trójskym koňom na Slovensku. Ničí ho zvnútra. A my sa na to pozeráme… Tie poblúdené mláďaťa, ktoré neustále niečo žiadajú, ale nie sú schopné samé bez papiera sformulovať čo vlastne chcú, pretože sú riadené niekým, kto sa pokúša byť neviditeľný… tie nám predviedli ako to môžeme urobiť aj MY. Vytvoriť tlak, spojiť energiu národa konštruktívne a dať pánovi trójskemu koňovi najavo, že si želáme jeho odchod z funkcie prezidenta. Je fakt, že nám nebudú pomáhať mainstreamové médiá(i keď dúfam, že jedno sa možno nájde :o), ale verím, že sa dokážeme spojiť, zjednotiť, keď sa to týka nášho Slovenska, ktoré máme hlboko v srdci. Zámer je jasný a pre tých, ktorí sa čo len trošku venujú politike aj pochopiteľný. Zamávať pánovi Kiskovi na rozlúčku.

Chcela by som veriť, že sa dokážeme zjednotiť, dohodnúť na nejakom rozumnom termíne, čase(miesto je jasné, musí to byť BA) a pokojným pochodom prejsť z nejakého bodu A k prezidentskému palácu. Moja predstava je taká, že by to bol pochod národa, bez politických agitácií. Všetci spolu ako jeden človek. Samozrejme by celú akciu musel niekto z čela usmerňovať, riadiť, takže tam by mohli stáť ľudia, ktorí sú aktívni a snažia sa poctivo pracovať pre dobro našej krajiny. Neboli by žiadne prejavy, žiadne prihrievanie si politickej polievočky… čestne by sme išli za tým, čo si prajeme. Som presvedčená o tom, že záškodnícka práca hradného pána je uvedomelým občanom dobre známa. Tu vám ponúkam článok, ktorý som napísala pánovi Kiskovi zhruba pred pol rokom a vyzvala ho, aby odstúpil.

https://www.iamcool.sk/blog/som-hrdy-slovak/milujete-slovensko-pan-kiska-525.html

Je v ňom toho popísaného dosť, prečo by mal odstúpiť z postu hlavy štátu. Samozrejme tam chýbajú posledné jeho záškodnícke túžby, ktoré sa našťastie nenaplnili ako napríklad tlak na vládu, aby vyhostila ruských veľvyslancov na základe klamstiev.

Po príchode k prezidentskému palácu by sme naozaj nemuseli skandovať: „Kiska odstúp!“… mňa osobne by viac potešilo, keby si tam zaspievame našu krásnu hymnu. Spoločne a celú, pretože je naozaj nádherná a jej slová majú veľkú moc. Hlavne jej posledná sloha: „Už Slovensko vstáva, putá si strháva. Hej rodina milá hodina odbila, žije matka Sláva.“

Tento článok berte ako nápad, myšlienku, ideu, ktorú som dala do hmotnej podoby a ponúkla vám. Som presvedčená o tom, že podobne ako ja premýšľa väčšina národa. Konštruktívne pripomienky a nápady píšte prosím v komentároch. Blog Pravda má nesmierne vnímavých a múdrych diskutérov, na ktorých myšlienky som vždy veľmi zvedavá :o)

„Nič nemožno zakázať. Ak sa vám nepáčia nejaké idei, tak vytvárajte mocnejšie.“ Putin

 

Otvorený list kapitánovi lode- Igorovi

29.11.2020

Milý pán Igor Matovič, kapitán lode Slovensko! S nesmiernou radosťou som si vypočula Vašu odpoveď na otázku: Keď príde na Slovensko očkovacia látka, dáte sa ako prvý zaočkovať, ako vzor všetkým, verejne spolu so svojou rodinou a následne aj s celou vládou? Hoci ste sa šalamúnsky vyhli časti odpovede, nevadí. Odpovedali ste sám za seba, čo bolo v podstate [...]

Ceduľovému šašovi z Trnavy došli tabuľky a transparenty, keď sa jedná o Kisku?

24.02.2020

Nebude štyridsať tlačoviek a protesty v Poprade, v ktorom vyvádzala pozemková mafia? Teraz sa opäť ukázala v celej nahote morálna hniloba tohto pomäteného ašpiranta na premiéra. Takýto selektívny je ten jeho boj proti zlodejinám, keď sa jedná o kamoša, s ktorým už zostavuje vládu. V takom prípade nevadí nič, aj keby ukradol celú Karpatskú kotlinu, no ak sa jedná [...]

Užitoční idioti, klamári, zlodeji a zradcovia by chceli vládnuť na Slovensku

17.02.2020

Masky padli dole a odkryli v celej kráse vredy spoločnosti. Nie je to zas tak dávno, keď sa na Slovensku udialo niečo, čo vyzlieklo celkom donaha šašov, poskokov cudzej mocnosti, klamárov, lúzrov, ktorí nie sú schopní legitímnou cestou získať moc v našej krajine… V tej dobe sa vo veľkom odkrývala ich morálna hniloba, stačilo len pozorne vnímať reakcie [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 607372x
Priemerná čítanosť článkov: 15983x

Autor blogu

Kategórie